Mulle tulee suoraan jenkeistä mopobensaaNii mut jos ei ole pienkone, siis yli 125 cc kyseessä??Siis ettekö te muut hae Stadista sitä pienkonebensaa, siellä on ne kaks pumppua...![]()
Gixxu voisi ottaa nokkiinsa jos pienkonebensaa tankkais
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Mulle tulee suoraan jenkeistä mopobensaaNii mut jos ei ole pienkone, siis yli 125 cc kyseessä??Siis ettekö te muut hae Stadista sitä pienkonebensaa, siellä on ne kaks pumppua...![]()
Mitäs te ny horisette, toimiiko teillä oikeasti pienkoneet bensalla ?Nii mut jos ei ole pienkone, siis yli 125 cc kyseessä??Siis ettekö te muut hae Stadista sitä pienkonebensaa, siellä on ne kaks pumppua...![]()
TOIMII.Mitäs te ny horisette, toimiiko teillä oikeasti pienkoneet bensalla ?Nii mut jos ei ole pienkone, siis yli 125 cc kyseessä??Siis ettekö te muut hae Stadista sitä pienkonebensaa, siellä on ne kaks pumppua...![]()
Okei, pakko uskoaTOIMII.Mitäs te ny horisette, toimiiko teillä oikeasti pienkoneet bensalla ?Nii mut jos ei ole pienkone, siis yli 125 cc kyseessä??Siis ettekö te muut hae Stadista sitä pienkonebensaa, siellä on ne kaks pumppua...![]()
http://www.opieoils.co.uk/pdfs/MOTUL/Inugel-EXPERT-8182-%28GB%29.pdfvoisko joku (jolta purkki löytyy himasta vielä) tsekata mitä glykolia toi inugel sisältää?
Mitä ? Mulle ne sano motonetissä että sitä ei valmisteta enää eikä sitä tule lisää ? Hö !Hain jeesustelijoiden kiusaks gixeriin uuden täytön tätä ihmeainetta!
Edelliset samaa kamaa oli sisällä vuoden. Pitäisköhän laittaa myyntiin jos joku haluais ostaa vaikka vähän käytetyt jäähdytysnesteet?
Motonetis oli 7,9e/litra mut hylly tyhjä ja olis kuulemma ensviikolla tullu. No hain jamaha centteristä 12,9e/litra.![]()
Huh, onneks on rahaa niin ei tarvi lantrailla mitään zeroja
Näyttää olevan montaa mielipidettä siellä puljussa.Mitä ? Mulle ne sano motonetissä että sitä ei valmisteta enää eikä sitä tule lisää ? Hö !Lyhensin lainausta